Η ΕΔΕ, στην Πυροσβεστική, για τις πυρκαγιές στην Ρόδο. Mήπως, μεθοδεύουν… συγκάλυψη των ευθυνών;

Ποιός είναι πράγματι ο σκοπός της Πυροσβεστικής να διενεργήσει ΕΔΕ για τις πυρκαγιές, ενώ παράλληλα οι έρευνες της Δικαιοσύνης για το ίδιο θέμα βρίσκονται σε εξέλιξη;
 

Προκλητικός ο Άδωνις: Ανακοίνωσε το δυσβάσταχτο κόστος των απογευματινών χειρουργείων

Σε μία προσπάθεια να καλύψουν την πλήρη αδυναμία του Υπουργείου υγείας, να στελεχώσει  με  ιατρικό προσωπικό τα πρωινά τακτικά χειρουργεία, η ηγεσία του Υπουργείου προχωρά στην απαράδεκτη σύσταση, των απογευματινών χειρουργείων  έναντι αδράς αμοιβής από τον ίδιο τον ασφαλισμένο.

 Π. Κόκκαλης , παρουσίασε νέο κόμμα εμφορούμενο  τον μανδύα Πολιτικού Φορέα

Αλήθεια, έχει ανάγκη η ελληνική πραγματικότητα από άλλο ένα κόμμα; μια ακόμη υποδιαίρεση ή και επέκταση των πολιτικών ιδεολογιών που έχουν οδηγήσει την χώρα μας σε αυτή την κατάσταση που βιώνουμε, με αποκορύφωμα την τελευταία οικονομική κρίση με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα

Μενδώνη: Θα ‘’τσιμεντώσει’’ και το φρεάτιο του Ευπαλίνου στα Μέγαρα;

Το υδραγωγείο κατασκευάστηκε τον 6ο αιώνα π.Χ., και φαίνεται ότι αποτελεί πρωτόλειο έργο του περίφημου Μεγαρίτη αρχιτέκτονα Ευπαλίνου. 
Αυτό το μοναδικό υπόγειο αριστούργημα που έχει καταγραφεί σε πλήθος βιβλίων σε Ελλάδα και εξωτερικό και του οποίου η ύπαρξη έχει μετρήσει 2.600 χρόνια, απειλείται πλέον μέρα με τη μέρα

Η τραπεζοκρατία καλά κρατεί! Νέα χρέωση , 0.50 ευρώ τον μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι, για να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε πληρωμές, χρεώσεις, χρήση πιστωτικής κάρτας, μεταφορά χρημάτων κλπ, μέσα από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς θα χρεωνόμαστε από τις τράπεζες με 0,50 ευρώ τον μήνα. 

Τελικά “λύγισε” η Ουγγαρία στις απειλές της Ε.Ε;

Επανέρχομαι στο φλέγον θέμα της επικαιρότητας, που έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας από τον προϋπολογισμό των κρατών – μελών της ΕΕ. Τις προηγούμενες εβδομάδες, η υπόθεση αυτή έδειχνε να “κολλάει”, εξαιτίας του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, ο οποίος απειλούσε ότι θα ασκήσει βέτο, αφού θεωρούσε άδικη και ασύμφορη για τη χώρα του την απόφαση αυτή.

Μητσοτάκης: Με  2400 €  λύνει το δημογραφικό πρόβλημα…(video)

Στο τέλος του μήνα ανακοινώθηκε από  δύο υπουργούς της κυβέρνησης ,τον Κ. Χατζηδάκη-Υπουργός Οικονομικών  και τον Σ. Ζαχαράκη-Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, μια νέα αύξηση στο επίδομα γέννησης, της τάξης των 2400 ευρώ με αναδρομική ισχύ.

Για ποιους λόγους έγινε άρση της Ασυλίας 5 βουλευτών;

Οι δε λόγοι τώρα για τους οποίους έκαναν άρση; Κανονικά δεν έπρεπε να κάνω αναφορά, γιατί θα λερώσω το πληκτρολόγιο μου και θα μολύνω το άρθρο,αλλά πρέπει και εσείς να δείτε την κοροϊδία κατάματα. 

Για τον έναν έγινε άρση για περίπτωση “συκοφαντικής δυσφήμισης” ενώ για τους άλλους τέσσερις “παράβαση καθήκοντος, για απαλλοτρίωση οικοπέδου”. Πόση κοροϊδία τελικά;

 Νέες επενδύσεις απο τη ΔΕΗ …Νέος “πονοκέφαλος” για εμάς

Για μία ακόμη φορά φαίνεται να  προχωράμε σε μεγάλες αλλαγές, με τις εταιρείες ενέργειας να πρωτοστατούν σε αυτό το εγχείρημα και όλα αυτά για το καλό μας, αλλά … χωρίς κανένα όφελος για εμάς.

Σας Ενδιαφέρει Επίσης