Το Αζερμπαϊτζάν αναγνωρίζει ως κράτος την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο, την ώρα που Έλληνας υπουργός δηλώνει μέσα στη βουλή πως η μισή Κύπρος είναι τουρκική!(Βίντεο)

Κάπως έτσι γίνεται συνήθως. Πρώτα μας ανακοινώνουν τις προθέσεις τους δίκην γλωσσικού λάθους, μετά το «λάθος» επαναλαμβάνεται και στο τέλος μας σέρνουν σε μια κατάσταση, μέχρι να παγιωθεί τελικά αυτό που θέλουν ή καλύτερα αυτό που τους επιβάλλουν τα Μεγάλα Συμφέροντα. Και συνήθως αυτό είναι η κομμάτι – κομμάτι παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας. Με αυτόν τον τρόπο πέρασαν τα μνημόνια, κάπως έτσι παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας….

Το “τερμάτισε” ο Μητσοτάκης στην Εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (video)

Ο Κυριάκος ανέφερε δε, «…ότι έχουμε την βούληση και την νομιμοποίηση να το κάνουμε…» ! Μάλιστα είπε πως «… για να συνεχιστεί η πορεία της ανάκαμψης, είναι απαράβατη προϋπόθεση η συνετή δημοσιονομική πολιτική…». Μην και παρεκκλίνουμε αποδημοσιονομική αυστηρότητα και τις εντολές των αφεντικών.

Κ.Καραμανλής: Το δώρο των 600 εκ. στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ άνοιξε τον ‘’Τάφο των Τεμπών”

Τελικά τι μας διασφαλίζει από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων που μας διοικούν; Υπάρχει κάτι να μας διασφαλίζει από τη Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσία;
Με αγανάκτηση και θυμό διαβάσαμε σε δημοσίευμα στον Τύπο για το “δώρο των 600 εκατομμυρίων ευρώ” που έκανε ο Κώστας Καραμανλής στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όταν ήρθαν στο φως τα έγγραφα του μνημονίου συνεργασίας και του προσχεδίου σύμβασης για τις άγονες γραμμές που υπογράφηκαν μεταξύ Υπουργείου Μεταφορών και ιταλικής εταιρείας.

Για 270.000 ευρώ, ελέγχεται από την Γαλλική δικαιοσύνη, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων

Βλέπετε αγαπητοί αναγνώστες, ότι το ποσό, δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο και ειδικά για τα οικονομικά μεγέθη της Γαλλίας, που δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας. Ίσως οι λέξεις, σπατάλη, ασυδοσία να έχουν κάποιο νόημα για την Γαλλία, ενώ στην Ελλάδα, οι λέξεις αυτές, χρησιμοποιούνται σαν τίτλος ευγενείας.

Αγρότες: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τα τρακτέρ στην Αθήνα

Η συνέχιση των κινητοποιήσεων του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου στην χώρα μας, αλλά και σε ευρύτερη κλίμακα στον Ευρωπαϊκό χώρο, υποδηλώνει την ανάγκη ύπαρξης μιας μακροπρόθεσμης, στρατηγικής, συλλογικής αντιμετώπισης των προβλημάτων επιβίωσης των επαγγελματιών του χώρου, καθώς και δημιουργίας μιας συνεργατικής κουλτούρας στους κόλπους των παραγωγών η οποία θα δώσει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της πρωτογενούς παραγωγής.

Εκδήλωση στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Γιατί χάρηκε ο Χατζηδάκης;

Ο Γερμανός Πρέσβης, ο πρόεδρος του γερμανικού επιμελητηρίου και ο γενικός διευθυντής του ελληνογερμανικού επιμελητηρίου, είπαν πάνω -κάτω τα ίδια, για την αγαστή σχέση των δύο χωρών με αοριστίες για ισότητα, ισονομία και δικαιοσύνη, χωρίς καμιά κουβέντα φυσικά για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Ακόμη δεν μάθαμε; (video)

Άλλο ένα πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο τελείωσε με τις γνώριμες σε όλους εικόνες. Μια φαινομενικά ειρηνική διαμαρτυρία φοιτητών, που κατέβηκαν στους δρόμους να εκφράσουν την αντίθεση τους στην δημιουργία παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων οδηγήθηκε, (τυχαία;) για άλλη μια φορά, σε εκφυλισμό της έννοιας της δημοκρατίας και του διαλόγου.

ΥΓΕΙΑ: Τα “Απογευματινά Χειρουργεία’’ του Άδωνη ανεβάζουν την πίεση… (video)

Όσοι παρακολουθείτε, μέσω των υποτιθέμενων “μέσων ενημέρωσης”, τις ειδήσεις, που σας λένε όοολη την αλήθεια, χωρίς φόβο και πάθος, μόλις τελειώσουν, κάντε ένα πείραμα ή μια χάρη στον εαυτό σας, αν θέλετε. Μετρήστε την πίεση σας!!!

F16: Μετά την Σουηδία και οι Η.Π.Α υποκύπτουν στον τουρκικό εκβιασμό

Μετά την υποχώρηση της Σουηδίας στις εκβιαστικές απαιτήσεις της Τουρκίας, να τροποποιήσει το Σύνταγμά της και να υιοθετήσει νέο αντιτρομοκρατικό νόμο, κατηγορώντας την ότι υποθάλπει τρομοκράτες -όσον αφορά τους Κούρδους που κατέφυγαν στα εδάφη της- η Τουρκική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε τελικά, την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
Την επόμενη ακριβώς μέρα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν με επιστολή του ζητά την έγκριση της πώλησης των μαχητικών F-16 στην Τουρκία.

Το ‘’Μητσοτάκης Show’’ παίχτηκε και στο CNN

Αρχίζει η παράσταση του πρωθυπουργού. Κερδίσαμε λέει τις εκλογές, γιατί … διαχειριστήκαμε το μεταναστευτικό με συγκεκριμένη πολιτική. Αυτό κατάλαβε, μέχρι εκεί φτάνει. Όχι ότι δεν μας καίει αυτό, αλλά έχουμε εξίσου σοβαρά προβλήματα που θα μπορούσε να αναφέρει. Είδατε πόσο ωραία εξαφανίστηκε η τεράστια αποχή των εκλογών; Γαργάρα το έκανε ο συνεντευξιαζόμενος, όπως κι οι όμοιοι του.

Σας Ενδιαφέρει Επίσης