To ΣτΕ «αφοπλίζει» την Ελλάδα;


Όταν ένα στρατιωτικό σχέδιο, καταστρώνεται για να αλώσει μια περιοχή στρατηγικής σημασίας, συνήθως χρησιμοποιεί την μέθοδο της πολιορκίας, να εμποδίσει τον ανεφοδιασμό της, ώστε να της αποδυναμώσει την άμυνα και τελικά να την κατακτήσει. Αυτό συμβαίνει δυστυχώς και στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας!

Αυτή την μέθοδο επέλεξε και η Κυβέρνηση της κομματοκρατίας, μέσω των εντολών, που δέχεται από τα αφεντικά της, να νομιμοποιήσουν μαζί με την Δικαιοσύνη, (την «ανεξάρτητη».. εδώ γελάμε!), που διορίζουν οι ίδιοι, την αδράνεια και την αποδυνάμωση των πολιτών για την άμυνα της Χώρας μας! 

Έτσι λοιπόν, ανέθεσαν την ευθύνη στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), που με τις αποφάσεις (ΣτΕ 2262-4/2023) έκρινε ότι για να απαλλαγούν από την στρατιωτική θητεία, αυτοί που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ σαν αντιρρησίες συνείδησης, για λόγους ιδεολογικούς, θρησκευτικούς και ηθικούς, που αρνούνται την «ένοπλη υπηρεσία» ώστε να αποφεύγουν την βία και την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής, το Κράτος είναι υποχρεωμένο να σεβαστεί την συνείδηση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και να μην την υποβάλλει, σε συνέπειες και οποιαδήποτε τιμωρία για την άρνησή της, αρκεί να είναι ειλικρινής!!!

Το Ανώτατο Δικαστήριο μάλιστα έκρινε επίσης, ότι είναι ανεκτή σύμφωνα με το Σύνταγμα, η εναλλακτική υπηρεσία των αντιρρησιών συνείδησης, αντί της θητείας στο στράτευμα. Εν ολίγοις, μιλάνε για εξίσωση της στρατιωτικής θητεία με ενός είδους εναλλακτικής υπηρεσίας, η τελευταία ορίστηκε κατά βάση (στην πλήρη της διάρκεια) σε 15 μήνες, έναντι 12 μηνών αντίστοιχης θητείας στο Ναυτικό και την Αεροπορία και 9 στον Στρατό.  

Μάλιστα, καλά όλα αυτά για την συμπεριφορά του κομματικού κράτους. Είναι όμως δίκαια; Γιατί, όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες- που υπηρετούμε ή υπηρετήσαμε την Πατρίδα,- η συνείδηση μας όρισε την υποχρέωση και το καθήκον μας απέναντι στην πολιτεία. Είναι η ίδια η ουσία μας ως πολίτες, η διασφάλιση της ελευθερίας και η προάσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας. Ως πολίτες – οπλίτες… γιατί αν κάνουμε αναγραμματισμό στη λέξη ΠΟΛΙΤΗΣ = ΟΠΛΙΤΗΣ, με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε την Πολιτεία, που οικοδόμησαν οι πρόγονοί μας, με την θυσία και το αίμα τους, αλλά κι εμείς έχουμε την υποχρέωση να την παραδώσουμε με τις ίδιες αξιώσεις στους απογόνους μας! Η υποχρέωση μας προς τους επιγόνους μας πηγάζει από το κληρονομικό μας δίκαιο και τα κυριαρχικά δικαιώματα του έθνους μας, όπου ορίζεται ότι η χώρα μας, ως κληροδότημα, πρέπει να παραδίδεται αυτούσια και ασφαλής  από γενιά σε γενιά.

Γι αυτό, το άρθρο 4 του Συντάγματος, παράγραφος 6 ορίζει: “Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων”. Στον συγκεκριμένο νόμο του ΣτΕ, υπάρχει δυστυχώς και «παραθυράκι» -ναι μεν αλλά- προκειμένου να αλλοιώσουν το σαφές νόημα!!! Γιατί, τα δόλια σχέδια των κομματικών Κυβερνήσεων, εδραιώνουν μια νέα κατ’ εντολή πραγματικότητα, αφού παρέδωσαν την κυριαρχία της Χώρας μας σε ιδιωτικά συμφέροντα (το 2010 με την υπαγωγή μας στο πρώτο μνημόνιο). Έτσι, εμείς οι πολίτες, πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν ιδιώτες, «παραγωγικά εργαλεία» αυτών των ιδιωτικών συμφερόντων. (Σημείωση: Η λέξη idiot στα αγγλικά σημαίνει χαζός, βλάκας)!!!

Βλέπουμε, πως υποβαθμίζουν την οντότητα και την δημιουργική αξία του πολίτη, όταν τον κατατάσσουν στο επίπεδο του άβουλου ιδιώτη.

Εάν οι πολίτες θα είμαστε υπό την διοίκηση συμφερόντων, έξω από το δημόσιο συλλογικό συμφέρον, η στρατιωτική ηγεσία θα είναι κι αυτή υπάκουη και υποταγμένη στις εντολές τους. Άρα λοιπόν, δεν απέχει πολύ, από το να δούμε την οργάνωση ενός μισθοφορικού στρατού, στον οποίο θα υπηρετούν κάθε λογής τυχοδιώκτες, αδιάφοροι για την άμυνα και την προστασία της Χώρας, αφού τα κίνητρά τους θα είναι καθαρά οικονομικά και αλλότρια!

Πως πρέπει να δραστηριοποιηθούμε εμείς οι πολίτες, ώστε να διατηρήσουμε ακέραιη την ανεξαρτησία της Πατρίδας μας;

Αρκεί  να εμπεδώσουμε με λογική ότι, για να έχουμε ειρήνη πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για πόλεμο! Αυτή πρέπει να είναι η θέση της Πολιτείας! Οι ένοπλες δυνάμεις, όπως και τα σώματα ασφαλείας, πρέπει να είναι παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Έθνους μας. Είναι αναγκαία λοιπόν η διαπαιδαγώγηση προς αυτόν τον σκοπό, η οποία πρέπει να εμφυσήσει στους πολίτες, κυρίως στους νέους, ότι για να λειτουργεί δίκαια και εύρυθμα η Πολιτεία απέναντί τους, χρειάζεται  και οι ίδιοι να εκτελούν με φρόνηση και ανδρεία τις υποχρεώσεις τους απέναντι της. Διαφορετικά, η Πατρίδα θα γίνει «ξέφραγο αμπέλι» στις ξένες επιβουλές.

Από την παιδική του ηλικία, ο κάθε πολίτης να γαλουχείται, με την ιδέα ότι αυτός είναι ο μελλοντικός προστάτης της πολιτείας του. Έτσι, πρόθυμα να δέχεται την στρατιωτική εκπαίδευση, γιατί θα γνωρίζει ότι είναι ο μοναδικός στυλοβάτης, που θα προασπίζει με σθένος, την θωράκιση της άμυνας, «των βωμών και εστιών» της Πατρίδας μας. Στον νου μας έρχεται το πρότυπο της στρατιωτικής εκπαίδευσης, των νέων της αρχαίας Σπάρτης, που, όταν τους ρωτούσαν: “γιατί η πόλη τους δεν έχει τείχη”, απαντούσαν περήφανα, ότι έχει για τείχη… τα σώματά τους!!!

Δεν πρέπει εμείς οι πολίτες να συμβιβαζόμαστε με τις δόλιες ενέργειες του κομματικού Κράτους, που επιχειρεί να εκκολάπτει μαλθακούς και αδρανείς πολίτες, προκειμένου να εξυπηρετεί τις εντολές των αφεντικών του. Αντίθετα, χρειάζεται δράση στο υπέρτατο καθήκον συνειδητά, την προάσπιση της Πολιτείας για να ζούμε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι με την αυτοδιάθεσή μας, όπως το ορίζουν οι κανόνες του πραγματικού δικαίου, με οποιοδήποτε κόστος.

Μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε, Μαραθώνας, Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, ένα ένδοξο Έθνος διαχρονικά, που η ιστορία σχεδόν όλων των κρατών μας κάνει αναφορά, που όλες οι πολεμικές σχολές στον Πλανήτη, έχουν ως πρότυπο  τους Έλληνες πολέμαρχους ,την στρατιωτική τακτική και στρατηγική μας. 

Μ.Π.

Visited 7 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *