Ο πρώην τηλεπωλητής.. και νύν υπουργός υγείας Α.Γεωργιάδης, ομολόγησε στον δημοσιογράφο Ν.Χατζηνικολάου, ότι δεν υπάρχει δωρεάν υγεία!(Βίντεο)

Bγαίνει χωρίς καμία ντροπή και δηλώνει σε ερώτηση γνωστού δημοσιογράφου πως δεν υπάρχει δωρεάν υγεία.
Λες και η δημόσια υγεία είναι κάποιο βιβλίο προς πώληση. Με λίγα λόγια, μας λέει πως έχουν το σύνταγμα γραμμένο στα παλιά τους υποδήματα..

Η ανάκληση της μπάρας σοκολάτας oreo Lacta που προκάλεσε την ανησυχία των καταναλωτών.

Μπήκαμε στη επίσημη σελίδα, του ΕΦΕΤ και διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν σωρεία προληπτικών ανακλήσεων προϊόντων, που αυτοβούλως οι εκάστοτε Εταιρείες αναφέρουν. Δικαίως, αναρωτηθήκαμε, αν δεν το έπρατταν αυτό, θα καταναλώναμε όλα αυτά τα επικίνδυνα τρόφιμα εμείς και τα παιδιά μας ;

Η επικοινωνιακή και μόνον.. επίσκεψη Ν.Δένδια, στην 115 πτέρυγα μάχης, στην Σούδα.

Ν.Δένδιας:«Hδη συζητάμε, την απόκτηση και του F-35,το οποίο θα ενισχύσει αναμφισβήτητα την επιχειρησιακή και την αποτρεπτική ικανότητα της πατρίδας μας». Ναι λοιπόν, στον εκσυγχρονισμό της Πολεμικής Αεροπορίας, Υπουργέ μου, αλλά που θα χρησιμοποιηθούν τα F-35; Θα χρησιμοποιηθούν, για την προστασία της Εθνικής μας ακεραιότητας ή προς όφελος των πολιτικών του ΝΑΤΟ;

Αντιδράσεις για την Βρετανική εφημερίδα Sun, που βάφτισε το Καστελόριζο, ως τουρκικό νησί.

Βούτυρο στο ψωμί πολιτικών και επιχειρηματικών κύκλων, που θέλουν να κυριαρχήσουν στην Ανατολική Μεσόγειο, αποτελεί το δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ, The Sun, βαφτίζοντας το Καστελόριζο τουρκικό, λόγο της εγγύτητάς του στις Τουρκικές ακτές.

Κύπρος; Γιατί χρίστηκε η Σακελλαροπούλου Επίτιμος Δημότης Μόρφου;

Η απόδοση του τίτλου του επίτιμου δημότη, είναι μία εξαιρετικής σημασίας τιμητική αναγνώριση, εκ μέρους ενός δήμου, για ευεργετικές υπηρεσίες ή δωρεές που πρόσφερε ο τιμώμενος, αφιλοκερδώς στο κοινωνικό σύνολο. Δεν μπορεί λοιπόν, παρά να μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, η επιλογή από την Κυπριακή πλευρά, να τιμήσει έναν θεσμό, ο οποίος τίποτα απολύτως, δεν έχει πράξει ως προσφορά για την Κύπρο, εφόσον μιλάμε για πράξεις και όχι για λόγια και υποσχέσεις, που τα πήρε ο άνεμος.

ΕΕ: Κατακεραυνώνει την Ελλάδα για το Κράτος Δικαίου

Η Ελλάδα έγινε επίσημα μέλος της Ε.Ε το 1981 (ΕΟΚ την λέγαμε τότε την Ένωση) και 43 χρόνια μετά – εγκαίρως δεν το λες – θυμήθηκαν οι Ευρωπαίοι Συνεταίροι μας, να ελέγξουν, αν λειτουργεί το Κράτος Δικαίου και αν έχουμε Ελευθερία του Τύπου! Και αφού διαπίστωσαν πως πάσχουμε και στα δυο, αποφάσισαν να μας συμμορφώσουν.

Δίον Πιερίας: Πάλι αντιπλημμυρικά έργα στα μόνιμα πλημμυρισμένα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας έχει όλο το αρχείο για τις συνεχόμενες πλημμύρες από το 1999. Και το 2002, το 2004, το 2009, το 2010, το 2017 έως σήμερα. Είναι μεγάλο το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργείται κάθε φορά που εκδηλώνεται πλημμύρα.Μετά από κάθε πλημμύρα ξεκινάει το έργο από την αρχή, μελέτες και ξανά μελέτες, νέα κονδύλια, νέα έργα προστασίας και θωράκισης και πάλι τα ίδια στην επόμενη βροχή! Ε, κάτι γίνεται λάθος λοιπόν! Κι ένα λάθος που επαναλαμβάνεται τότε έχει σκοπιμότητα!

ΤτΕ: Το παρασκήνιο πίσω από τα εγκαίνια του νέου Θησαυροφυλακίου

Για ποιο λόγο η Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός, ήταν παρών στα εγκαίνια, για να διασφαλίσουν εκ των θεσμικών τους θέσεων που κατέχουν, τα συμφέροντα και τα δίκαια των Ελλήνων πολιτών που εκπροσωπούν;

ΕΜΠΟΡΙΟ: Παρά τις δηλώσεις Κορκίδη το έλλειμμα εξαγωγών παραμένει

Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για την ελάχιστη αυτή μείωση του ελλείμματος, η οποία μάλιστα οφείλεται και σε εξωγενείς παράγοντες, όπως ομολογείται στο δημοσίευμα που φιλοξενεί τις απόψεις του κ. Κορκίδη, εφόσον το έλλειμμα παραμένει έλλειμμα και η διαφορά μεταξύ εισαγωγών και εξαγωγών στην Ελλάδα είναι αρνητική εδώ και πολλά χρόνια.

Διεθνές σήμα κινδύνου SOS, εξέπεμψε ο Europa Nostra, για 3 Κυκλαδίτικα νησιά

τις Κυκλάδες, την τελευταία πενταετία, ο αριθμός των νέων οικοδομικών αδειών αυξάνεται συνεχώς. Πλήρης αλλοίωση των παραδοσιακών αλλά και φυσικών χαρακτηριστικών των Κυκλάδων, καταγράφεται εξαιτίας της άναρχης, και σε πολλές περιπτώσεις αυθαίρετης, δόμησης.

Σας Ενδιαφέρει Επίσης