Δελτίο Τύπου Καταγγελία-Διαμαρτυρία


Μετά την διακαναλική συνέντευξη του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις, Αρτέμη Σώρρα, με τον τρόπο που προβλήθηκε από τα τηλεοπτικά κανάλια MEGA TV και ALPHA TV, ο Πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις προχώρησε στην έκδοση Δελτίου τύπου – Καταγγελία – Διαμαρτυρία,  όπου φαίνεται ξεκάθαρα η αγανάκτηση μετά το άδικο που εισέπραξε. 

Όπως αναφέρεται “…μετά από πάρα πολλές καταγγελίες και από την διαπίστωση της ίδιας της διοίκησης της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ότι στην αναμετάδοση της διακαναλικής συνέντευξης από τον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας MEGA TV, o ήχος ήταν παραποιημένος και αισθητικά αποκρουστικός για κάθε τηλεθεατή. Το ίδιο παραποιημένο και αισθητικά αποκρουστικό αποτέλεσμα, ίσως σε μικρότερη κλίμακα, συνέβη και στον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας ALPHA TV.”

Και βεβαίως δεν θα διαφωνήσουμε, όσοι ακούσαμε την αναμετάδοση από τους δύο σταθμούς. Όσο για τις ώρες αναμετάδοσης είναι νόμιμο μεν να μεταδίδεις την διακαναλική κάποιου ξημερώματα… αλλά για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους… ε τυχαίο δεν είναι, ούτε και είναι η πρώτη φορά, να θέλεις να πιάσεις τον κόσμο στον ύπνο….

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου 

press room ntoros.gr


Visited 94 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *