Ομιλία του Αρτέμη Σώρρα στην Παλλήνη, στα εγκαίνια της “Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής”


Την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 9 το βράδυ, η Παλλήνη θα φιλοξενήσει μια σημαντική εκδήλωση: τα εγκαίνια της έδρας του οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής. Ο νεοσύστατος αυτός  οργανισμός, που εδρεύει στη Λεωφόρο Μαραθώνος 101 στην Παλλήνη, αναμένεται να αποτελέσει κέντρο πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας για την ευρύτερη περιοχή.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο πρόεδρος του Πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος μάλιστα είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία προς τους παρευρισκόμενους πολίτες. Ο κ. Σώρρας, γνωστός για την ενεργή και δυναμική συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα, αναμένεται να παρουσιάσει το όραμα και τους στόχους της Ελλήνων Συνέλευσις τόσο για την πατρίδα μας, όσο και για την Ευρώπη, εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών.

Η βραδιά αναμένεται να είναι γιορτινή, καθώς μετά την ομιλία θα ακολουθήσει δεξίωση με φαγητό και ποτό. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τους στόχους και τις μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις του οργανισμού.

Άλλωστε ο Οργανισμός “Ελλήνων Συνέλευσις” έχει ως βασικό στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και την προώθηση της πραγματικής δημοκρατίας. Με την εγκαινίαση της νέας έδρας, η οποία έχει δημιουργηθεί, κοσμηθεί και χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τα μέλη της, ο οργανισμός στοχεύει να εδραιωθεί ως ένας δυναμικός πόλος πολιτικής συζήτησης και δράσης στην Ανατολική Αττική.

Ο τρόπος δε με τον οποίο έχει δημιουργηθεί και διακοσμηθεί, μαρτυρά και το βασικό σκοπό των μελών του, που είναι η εγκαθίδρυση της Ελληνικότητας και του αξιακού της συστήματος.

Τα εγκαίνια αυτά αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος κόσμου, συμπεριλαμβανομένων τοπικών παραγόντων, μελών και φίλων του οργανισμού. Η παρουσία του κ. Σώρρα προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκδήλωση, καθώς αποτελεί μια ευκαιρία για τους πολίτες να ακούσουν από τον ίδιο τις θέσεις και τα σχέδια του οργανισμού.

Η λειτουργία της Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής, σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την περιοχή και αναμένεται να προσφέρει νέες προοπτικές και δυνατότητες ενεργής συμμετοχής στα κοινά, για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως. 


Visited 72 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *