7 Δεκεμβρίου: Η Παγκόσμια Ημέρα της Υπόκλισης


Αν όχι όλες, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών του πλανήτη έχουν συμφωνήσει και μέρα παρά μέρα σχεδόν του κάθε έτους, μαζί με τις θρησκευτικές εορτές που μπορεί να συμπέσουν την έχουν ονομάσει: παγκόσμια ημέρα.  Ενδεικτικά και τυχαία… να αναφέρω: 

Παγκόσμια ημέρα γέλιου (την πρώτη Κυριακή του Μαΐου)

Παγκόσμια ημέρα εξαφανισμένων (30 Αυγούστου)

Παρακάτω θα σας εξηγήσω γιατί επέλεξα αυτές τις 2 ημέρες.

Εδώ λοιπόν στην Ελλάδα μας, οι διορισμένοι κυβερνώντες όλων των κομμάτων, που έχουν περάσει από την διακυβέρνηση αυτής της δύσμοιρης χώρας, έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να μην τους ξεχάσουμε ποτέ. Οι τωρινοί που είναι άριστοι και έχουν αρχηγό με σκέιτμπορντ είπαν να κάνουν μια δική τους Παγκόσμια ημέρα. Μια παγκόσμια ημέρα που δεν θα την ξεχνάμε ποτέ, μια ημέρα που είναι ντροπή για το Ελληνικό Έθνος και ξυπνά άλλες μνήμες, μια ημέρα που την εφαρμόσαμε πρώτοι και μάλιστα με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας. ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗΣ.

Ναι αγαπητοί αναγνώστες, κάθε 7 Δεκεμβρίου θα είναι η παγκόσμια ημέρα της υπόκλισης. 

Ήρθε όμως η ώρα να αφήσουμε το χιούμορ και την πλάκα, όχι ότι δεν χρειάζονται, αλλά για άλλα θέματα και όχι για τόσο σοβαρά.

Βαθιά υπόκλιση λοιπόν από τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ στον πρόεδρο της Τουρκίας, μόλις μπήκε στο Προεδρικό μέγαρο. Μια κίνηση, που θα ήταν ίσως αποδεκτή, αν τον υποδεχόταν ο μπάτλερ του Μαξίμου ή κάποιος παρατρεχάμενος της διορισμένης κυβέρνησης (έχει πολλούς από αυτούς). Από εσάς κ. Υπουργέ είναι απαράδεκτο, κατάπτυστο, ανθελληνικό, ανήθικο και κρίνεστε ως ακατάλληλος και επικίνδυνος για αυτή την θέση

Απ’ ότι φαίνεται, τα 400 χρόνια  σκλαβιάς, ο υπουργός εξωτερικών τα τιμά δεόντως, σκύβοντας στον σουλτάνο της Τουρκίας, αγνοώντας επιδεικτικά την ιστορία μας και τα λόγια του τεράστιου αγωνιστή της απελευθέρωσης μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που είπε: «Είσαι Έλληνας; Τι προσκυνάς; Σηκώσου απάνω! Εμείς και στους Θεούς, όρθιοι μιλούμε». 

Και ήρθε η ώρα να αναρωτηθούμε: 

Μήπως κ. υπουργέ αναγνωρίζετε τον κ. Ερντογάν σαν επικυρίαρχο;

Μήπως κ. υπουργέ θέλετε να μας πείτε, αν μετά την υπόκλιση, σας επιβράβευσε ο αφέντης σας;

Μήπως κ. υπουργέ καταλαβαίνετε, τι σημαίνει για το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων αυτή η υπόκλιση;

Μήπως κ. πρωθυπουργέ πρέπει να απομακρύνετε τον υπουργό εξωτερικών;

Μήπως κ. πρωθυπουργέ και εσείς το αποδέχεστε;

Μήπως, γενικά, οι κυβερνώντες νομίζετε ότι απευθύνεστε σε πολίτες μπρόκολα;

Αν νομίζετε κάτι τέτοιο, τότε εδώ από το NTOROS.gr να μάθετε ότι υπάρχουμε και εμείς οι σκεπτόμενοι πολίτες. 

Αν παρατηρήσατε πιο πάνω έγραψα τις λέξεις “πρωθυπουργός” και “υπουργός” με μικρά τα πρώτα γράμματα γιατί αυτό τους αξίζει, είναι μικροί για αυτό που πρεσβεύει η ΕΛΛΑΔΑ.

Μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε από τον πιθανό υποστηρικτή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, κ. γιουσουφακπετρίτ, εμφανίστηκε σε ένα κανάλι, που είναι πάντα αντικειμενικό, ενάντια σε κάθε κυβέρνηση και δεν δέχεται ποτέ καμία χειραγώγηση (εδώ γελάμε). Στην ΕΡΤ! (γελάστε ελεύθερα). Εκεί, όχι μόνο δεν έδωσε εξηγήσεις για την υπόκλιση, αλλά αρνήθηκε κιόλας την κίνηση αυτή. Μετά είπε, ότι το έκανε για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία σε όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν, έρχεται πίσω από τον Ερντογάν. Εδώ να σας ενημερώσουμε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ότι η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη, που η υπόκλιση στο προεδρικό μέγαρο ήταν η 2η!!!… αφού σαν καλός και πιστός υπάλληλος υποκλίθηκε και στο αεροδρόμιο, όταν ο Ερντογάν κατέβηκε από το αεροπλάνο του!!! 

Άρα, ταιριάζουν εδώ  οι 2 παγκόσμιες ημέρες που έγραψα παραπάνω; 

Η ημέρα του γέλιου αφιερωμένη στους κυβερνώντες,  αφού δεν υπάρχει η ημέρα του γελοίου για να τους την κάνουμε επίσημη γιορτή…

Η ημέρα των εξαφανισμένων αφιερωμένη στους κυβερνώντες, αφού επί 200 χρόνια δεν υπάρχουν πουθενά…

 Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δεν μπορεί όλα πλέον να τα περνάμε στο ντούκου, δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για το ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Δεν γίνεται να ανεχόμαστε τέτοιες πράξεις. 

Πραγματικά αυτοί οι γνωστοί μας αγωνιστές, αλλά και περισσότερο οι  άγνωστοι αγωνιστές της επανάστασης του 1821, που έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία της πατρίδας μας, πως θα αισθάνονται, αν τους βλέπουν να υποκλίνονται,  μετά από 200 χρόνια σε νεότερο σουλτάνο; 

Ο πραγματικός Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, αξιωματούχος του Ελληνικού κράτους κ. Γεραπετρίτη δεν υποδέχεται με υποκλίσεις, χαιρετάει τον οποιονδήποτε  επισκέπτη εγκάρδια δείχνοντας του την Ελληνική υποδοχή. 

Τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε μας δείχνουν ότι η ΕΛΛΑΔΑ βρίσκεται ανελλιπώς, από το 1831 έως και σήμερα,  σε κατάσταση μόνιμης υπόκλισης, αφού όσοι έχουν κυβερνήσει από τότε μέχρι σήμερα, είναι όργανα των εξωτερικών δυνάμεων, ενάντια στον Έλληνα και την Ελλάδα. 

Χάρης Δαμίγος

Visited 12 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *