Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ινδία.Τι συμβαίνει με τον πρωθυπουργό της χώρας μας, μήπως ζει σε άλλο σύμπαν;

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, δεν υπάρχει πια. Οι οικονομολόγοι, μας ψήφισαν ως χώρα της χρονιάς του 2023».  Εδώ, τώρα γεννιούνται τα τεράστια ερωτήματα: “Κάποιος μας κάνει πλάκα;”, “Τι λέει;”, “Τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;”, “Πού ζει;”, “Ζει σε άλλο σύμπαν;” 

Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου: Πετάει στα σκουπίδια την Εθνική Ιστορία κάθε χώρας!

Χαρακτηριστική είναι η αιτιολόγηση του εγχειρήματος αυτού, αφού σύμφωνα με το ίδιο το ψήφισμα «κάθε προσπάθεια για τη διαχείριση της ιστορίας σε πολιτικό επίπεδο καθίσταται δυσχερές και δυνητικά επικίνδυνο εγχείρημα και ότι οι προσπάθειες να καθοριστούν οι τρόποι εορτασμού και ερμηνείας του παρελθόντος αποδεικνύονται πάντα δύσκολες».

“ Σάπια..η άμυνα της χώρας, όπως και οι φρεγάτες εξ Αμερικής ”

Γιατί οι αρμόδιοι φορείς της Αμερικής να μας κάνουν δώρα;
ΝΑΙ, θα πρέπει να είμαστε καχύποπτοι, γιατί η Ελληνική ιστορία επανειλημμένα έχει δείξει ότι, καμία ξένη δύναμη ακόμα και συμμαχική, δεν βοήθησε ποτέ χωρίς λόγο και κόστος εις βάρος μας.

Καταλήψεις: Η βιαίη επίθεση των ΜΑΤ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Εδώ τώρα, έχουμε τις 2 όψεις του νομίσματος ή εδώ κάτι βρωμάει, όπως λέμε. Η μια πλευρά του νομίσματος λέει: “ντροπή, αίσχος, δικτατορία  κλπ” κι η άλλη λέει: “καλά έκανε, δεν αντέχω να πληρώνω χαμένα εξάμηνα απο καταλήψεις”.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου: “Κάνει πλάτες” στον Πρωθυπουργό, η Πρόεδρος…

Ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων λοιπόν στην Ελλάδα, οι στρατοκομματικοί φοιτητές: “στα κάγκελα”, οι τηλεκατευθυνόμενοι πρυτάνεις: “τους κινέζους”, ο κόσμος “διχασμένος” και το κλίμα: “πολεμικό” . 

Η ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, απαγορεύεται, βάσει του άρθρου 16 του Συντάγματος, παράγραφος 8. Εγώ όμως, θα τονίσω ότι στο άρθρο 16, έχει εξίσου μεγάλη σημασία, η παράγραφος 4, που λέει: “Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της, στα κρατικά εκπαιδευτήρια”.

Δείκτης Αντίληψης Διαφθοράς: Έσπασε το κοντέρ η Ελλάδα!

Ο Δείκτης Αντίληψης Διαφθοράς άρχισε να εφαρμόζεται το 1995, και για το έτος 2023 η χώρας μας κατέλαβε την 24η θέση μεταξύ των 27 κρατών-μελών της Ε.Ε. Εμείς; Διαφθορά στον δημόσιο τομέα;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ξανά στο ‘’κλαρί” η Ελλάδα με το 10τες ομόλογο του Χατζηδάκη

«Σήμερα βγήκαμε στις αγορές να δανειστούμε 4 δισ. ευρώ και οι επενδυτές μάς πρόσφεραν 35 δισ.!» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Βγήκαμε στις αγορές………Μπα! Τι μας λέει ο κύριος Χατζηδάκης;
Και τόσα χρόνια που βγαίναμε στις αγορές με όλες τις κομματικές κυβερνήσεις; Τι έχει γίνει στην οικονομία της χώρας μας; Γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι;

Νέος κανονισμός για τα δικαιώματα επιβατών ΑΜΕΑ: “Μένουμε Σπίτι”

Ως εμπαιγμός στα δικαιώματα των ΑμεΑ, χαρακτηρίζεται η απόφαση που υπεγράφη από τη Κυβέρνηση, στις 29-12-2023 και τροποποιεί τον Κανονισμό για τα Δικαιώματα Επιβατών με ειδικές ανάγκες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Ο Εστανγκέ & ο “Θάνατος” του Ολύμπιου Ιδεώδους

Αλήθεια…ξέρει κανείς από δαύτους, που έχουν εμπλακεί σε όλο το στήσιμο των Ολυμπιακών Αγώνων (κράτη, κυβερνήσεις, αθλητικοί σύλλογοι, ολυμπιακές επιτροπές κλπ)  ποιο είναι το πραγματικό νόημα των αγώνων; Ξέρουν από πού ξεκίνησαν αυτοί οι Αγώνες και με ποιου την εντολή?

Συναγερμός στην Υγεία: Χάσανε την μπάλα στο Υπουργείο…

Ένα βρώμικο παιχνίδι της διορισμένης κυβέρνησης και των φαρμακοβιομηχάνων, με θύμα τον πολίτη. Πραγματικά, ψάχνω να βρω πότε ήταν η τελευταία φορά, που ο εκάστοτε υπουργός υγείας πάλεψε με τόση δύναμη, ώστε να επανδρωθούν τα νοσοκομεία με προσωπικό, πάλεψε ώστε να υπάρχει ανεξάρτητη υγεία και όχι να είναι υποχείρια των φαρμακοβιομηχάνων, αβανταδόρος του Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και που πραγματικά πήρε το καπελάκι του κι έφυγε, μόλις αντιλήφθηκε ότι η πολιτική της κυβέρνησης που υπηρετεί από τον τομέα της υγείας, είναι ενάντια στην υγεία του πολίτη. 

Σας Ενδιαφέρει Επίσης