Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ινδία.Τι συμβαίνει με τον πρωθυπουργό της χώρας μας, μήπως ζει σε άλλο σύμπαν;


Γράφει ο Χάρης Δαμίγος

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, είμαι στην περήφανη θέση να σας ανακοινώσω ότι οι υποψίες μου κι η μελέτη μου πάνω στο θέμα που ερευνούσα, “επαληθεύτηκαν”. Είμαι πολύ μικρός κι ασήμαντος, ώστε να συγκριθώ με τους φυσικούς που ασχολήθηκαν με το θέμα, αλλά έχω ένα πλεονέκτημα, που αυτοί ποτέ δεν είχαν. Ποιό είναι το πλεονέκτημα μου, που δεν είναι αποκλειστικά δικό μου, το έχετε κι εσείς, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ; Κυριάκος Μηζ(τσ)οτάκης!!!

Ενώ όλοι οι αντίπαλοι, φυσικοί και μελετητές, ασχολούνται με άστρα, εδώ, εμείς έχουμε το διάττοντα αστέρα, Κυριάκο.

Ασχολούνται με τις μαύρες τρύπες του χάους, ενώ εδώ, ο Κυριάκος έχει ανοίξει τόσες μαύρες τρύπες που η λέξη  χάος είναι μικρή για να τις περιγράψει. 

Ασχολούνται με το αν υπάρχει παράλληλο σύμπαν κι ο Μηζ(τσ)οτάκης τους το αποδεικνύει.  

Όλες αυτές οι αναζητήσεις των αντιπάλων μελετητών, τους βασανίζουν.  Βασανίζουν όμως και τον υπόλοιπο κόσμο! Εγώ όμως, τολμώ να πω: “Συνάδελφοι… δυστυχώς αποτύχατε. Δεν ήρθατε ποτέ στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να χάσετε, αυτό που εγώ σήμερα σας αποκαλύπτω.”

Η μελέτη μου όμως, έχει και συνέχεια, αποδεικνύω με ατράνταχτα στοιχεία, ότι υπάρχει: ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!

Είστε καλά; Μήπως σας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι; Μήπως χάσατε τη γη κάτω απ’ τα πόδια σας; 

Επειδή μπορεί κάποιος/α να με αμφισβητήσει (λόγω σκληρού επιστημονικού ανταγωνισμού!!), προχωρώ στην απόδειξη των γραφομένων μου. Πάει ο διάττοντας αστέρας και δημιουργός του χάους, στην αδελφοποιημένη χώρα, την Ινδία, στην πόλη Μουμπάι σε επιχειρηματικό φόρουμ. (για το “αδελφοποιημένη”, να σας θυμίσω ότι το κέντρο της Αθήνας έχει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό Ινδο-Πακιστανών, που σου δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιείς αυτή  τη λέξη). 

Όσοι επιχειρηματίες βρέθηκαν εκεί, μαγεμένοι από την παρουσία του, αποσβολωμένοι απο τα λεγόμενα του, ανίκανοι να αντιδράσουν από το γουρλομάτικο βλέμμα του,  άκουσαν τον Κυριάκο να κάνει δηλώσεις, οι οποίες έρχονται να αποδείξουν το παράλληλο σύμπαν που σας έλεγα παραπάνω!!!  

«Η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, δεν υπάρχει πια. Οι οικονομολόγοι, μας ψήφισαν ως χώρα της χρονιάς του 2023». 

Εδώ, τώρα γεννιούνται τα τεράστια ερωτήματα: “Κάποιος μας κάνει πλάκα;”, “Τι λέει;”, “Τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;”, “Πού ζει;”, “Ζει σε άλλο σύμπαν;” 

Ναι, αγαπητοί αναγνώστες, κάποιος μας κάνει πλάκα κι έχει το όνομα Κυριάκος. Ούτε αυτός ξέρει τι λέει, αφού άλλοι του τα γράφουν –  άρα αφού είναι όλα γραμμένα, δεν του ξεφεύγουν – δε ζει ανάμεσα μας, ζει όντως, (αποδεδειγμένα πλέον) σ’ ένα άλλο, παράλληλο, σύμπαν.

Μετά λέει, μας ψήφισαν οι οικονομολόγοι!!! Οι οικονομολόγοι, αυτοί που μας έκαναν οικονομικά πειραματόζωα, έτσι ώστε να αποδείξουν ότι δεν χρειάζεται όλος ο κόσμος να ζει αξιοπρεπώς. Πρέπει να ζουν αυτοί ζωάρα κι οι υπόλοιποι απλά να υποφέρουν.

Για να μην υπάρξει πρόβλημα στην κατανόηση των γραφομένων, είναι υποχρέωση μου να σας πω ότι σύμπαντα σίγουρα υπάρχουν πολλά, εμείς όμως δε θα μιλήσουμε γι’ αυτά που είναι μακριά, αλλά για τα 2 κοντινά μας.

Το ένα σύμπαν, που εγώ του δίνω το όνομα “Κούλειο σύμπαν”, είναι αυτό που ζει ο Κυριάκος, οι βουλευτές του, τα σόγια τους, οι παρατρεχάμενοι τους, οι βολεμένοι τους, οι παλαμάκηδες τους, οι χειροφιλητές τους, οι επιτυχημένα λοβοτομημένοι ψηφοφόροι τους, οι οποίοι όμως παρουσιάζουν σημάδια άνοιας (γι’ αυτό και τον ψηφίζουν) και τέλος, οι κούκλες στις βιτρίνες, που έχει το προνόμιο να τις χαιρετάει κιόλας! 

Το άλλο σύμπαν, είναι αυτό που ζούμε οι υπόλοιποι άνθρωποι, αυτοί που ακόμα έχουμε τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε και να κρίνουμε. “Η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης δεν υπάρχει πια”. Ναι όντως, καλά το λέει, μόνο που οι λέξεις μπαίνουν με διαφορετική σειρά κι έχουμε το εξής αποτέλεσμα: “Η Ελλάδα δεν υπάρχει πια, λόγω της οικονομικής κρίσης”. Αυτή είναι η πραγματική δήλωση, που έπρεπε να κάνει.

Αναρωτιέμαι επίσης, αν στους Ινδούς επιχειρηματίες είπε: 

ότι οι μισθοί στην Ελλάδα είναι λίγο καλύτεροι απο της Ινδίας, 
ότι το ρεύμα είναι το ακριβότερο της Ευρώπης, 
ότι για να βάλεις βενζίνη, θες πάσο, 
ότι για να ζεσταθείς, πρέπει να έρθει το καλοκαίρι,
ότι για να πας σούπερ μάρκετ, πρέπει να έχεις κάνει ληστεία ή να έχεις πουλήσει κάποιο μέρος του σώματος σου,
ότι άμα αρρωστήσεις κι ο “άγιος” δε σε κάνει καλά, πρέπει να πληρώσεις απογευματινό ιατρείο, αφού όμως πρώτα έχεις βγάλει δάνειο,
ότι ο αγροκτηνοτροφικός, τομέας έχει πάει στα τάρταρα,
ότι κράτος δεν υπάρχει,  είναι μόνο ένας τίτλος κι είναι κι ενάντια στον πολίτη.

Προφανώς και δεν τα είπε, όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί οι αναρίθμητοι Ινδοί που υπάρχουν στην Ελλάδα, τα λένε πριν από τον Κυριάκο στους δικούς τους. Επίσης, δεν τους έδειξε και το βίντεο “εξαιρετικής σκηνοθεσίας”, που έκανε σκέιτμπορντ, ο παραλληλοσυμπανίστας διορισμένος πρωθυπουργός, μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο με το καπέλο του αλωνιστή. Επίσης, περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στην Ινδία, πλημμύρες, λοιμό, τυφώνα, σεισμό αυτά τα απλά, που παθαίνουν όλοι όσους επισκέπτεται. 

Αγαπητοί αναγνώστες, όλα τα παραπάνω ισχύουν, συμβαίνουν στην χώρα μας και τα δεχόμαστε, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Θα σας το λέω συνέχεια, μέχρι να βαρεθείτε να το διαβάζετε. Δεν είναι κράτος δικαίου αυτό, δε μεριμνά για τον πολίτη. Αντιθέτως, τον κυνηγάει, τον ληστεύει σαν κοινός εγκληματίας, τον φορολογεί μέχρι εκεί που δε θα έχει να ζήσει. 

Μια πραγματική Ελληνική κυβέρνηση, θα έχει σκοπό την ανάπτυξη της χώρας υπέρ όλων των πολιτών, θα έχει πραγματική δικαιοσύνη κι όχι ψεύτικη, θα έχει δωρεάν υγεία κι όχι επί πληρωμή, θα έχει οικονομικοφορολογικό σύστημα, στο οποίο όλα τα έξοδα της οικογένειας, δε θα υπερβαίνουν το 50% του μισθού της, έτσι ώστε με το υπόλοιπο 50% να διαβιούν “σαν άνθρωποι”. 

49.000 έργα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, όλα υπέρ της Ελλάδας κι υπέρ της ανάπτυξής της. Πώς θα γίνουν αυτά; Με την ένωση μας, σε έναν πολιτικό φορέα, που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και δεν είναι άλλος από την: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ελάτε όλοι μαζί, χέρι – χέρι, να πάμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει, να πάρουμε πίσω ό,τι είναι δικό μας.


Visited 17 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *