Δηλώσεις Μεϊμαράκη από την Ν.Υόρκη: Πάνε να ανοίξουν μέτωπο υπέρ του Ισραήλ; (video)


Αυτό κι αν είναι είδηση! Από την Νέα Υόρκη που είχε παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, ο τέως πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έκανε την απίστευτη «προς τας υποδείξεις» δήλωση, που μόνο ένας εξαρτημένος υποτελής θα μπορούσε να την κάνει! 

Είπε μεταξύ άλλων …«η Ελλάδα είναι ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα»! Να εξασφαλίσουμε την ειρήνη πού «άριστε» Ευάγγελε; Σε επικράτεια εκτός της Ελλάδος, εκτός των συνόρων μας; Είπε κατόπιν …«και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές, τις αξίες μας τον δυτικό τρόπο ζωής και να είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης»…!!! Μάλιστα, οι αρχές και οι αξίες μας είναι να υπερασπιζόμαστε στην πρώτη γραμμή τα συμφέροντα του …Ισραήλ;

        Σύμφωνα με το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, για κατάπαυση του πυρός, καθώς και με ομόφωνες αποφάσεις πολλών δυτικών κρατών και τις Η.Π.Α., προέχει η αυτοσυγκράτηση και η λογική, σε μια πολεμική αντιπαράθεση που μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμια κλιμάκωση, με αφορμή τιιί;;; Το δικαίωμα του κράτους του Ισραήλ για αυτοάμυνα! Για ποια αυτοάμυνα μιλούν όμως οι Ισραηλινοί που με αυτό το πρόσχημα γενοκτονούν σήμερα Παλαιστίνιους; Και ενώ το ίδιο το Ισραήλ ξεκίνησε τον πόλεμο με το Ιράν, κτυπώντας πρώτο την ιρανική Πρεσβεία στη Συρία, πως «απαιτεί» στήριξη από κράτη του ΝΑΤΟ, για ρεβανσιστική ανταπόδοση στην πυραυλική απάντηση του Ιράν; Είναι δίκαιη μια τέτοια εξέλιξη, να εμπλακούν κράτη που θα θυσιάσουν τα παιδιά τους για τα «βίτσια» ενός επιθετικού κράτους, που δεν ακούει κανένα και τίποτα στην πραγματικότητα πάνω στον Πλανήτη;     

     Οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ δυστυχώς ότι το κράτος του Ισραήλ είναι «κράτος εν κράτει», εντός της ελληνικής επικράτειας! Είναι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), το οποίο ιδρύθηκε στις 2 Αυγούστου το έτος 1920 επί βασιλέως Αλεξάνδρου! Σύμφωνα λοιπόν με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του Βασιλείου της Ελλάδος, αριθμός φύλλου 173 τεύχος πρώτο, νόμος 2456, άρθρο 1, «Εις άς πόλεις του Βασιλείου κατοικούσι μονίμως πλείονες των είκοσι (20) Ισραηλιτικών οικογενειών και λειτουργεί Συναγωγή, δύναται να ιδρυθεί διά Βασιλικού Διατάγματος Ισραηλιτική Κοινότης, αναγνωριζόμενη ως νομικόν πρόσωπον «Δημοσίου Δικαίου»!!! 

Είναι φυσικό επομένως όλη η κομματοκρατία, να ακολουθεί δεσμευτικά το πρωτόκολλο που η ίδια είχε αποδεχθεί νομικά χρόνια πριν! Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε και ο τέως πρωθυπουργεύων Γιώργος A. Παπανδρέου στη Βουλή των Ελλήνων, όταν τον απαξίωναν ότι δεν είναι Έλληνας οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, απαντώντας τους, «αλίμονο αν ο ελληνισμός ήταν απλά θέμα DNA, θα αναρωτιόμουν πόσοι από εδώ θα μπορούσαν να είναι βουλευτές αυτής της αίθουσας…»!

Εφ’ όσον λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά, σκοπεύουν με το «δυνατό» πρόσχημα της συμμετοχής μας στο ΝΑΤΟ, να παρασύρουν με φανφάρες εμάς τους Έλληνες πολίτες στην “λογική”, ότι είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετάσχουμε σύμφωνα με την ένταξή μας, όπου το επιβάλλουν οι συνθήκες της συμμαχίας, όπως έγινε και με την αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία! 

Δηλαδή, αδιαφορούν για τις συνέπειες εμπλοκής της Ελλάδας, σε ένα πόλεμο που μας φέρνει αντιμέτωπους με τις ισλαμικές χώρες -όπως και με την Ρωσία- που δεν γνωρίζουμε τις εξελίξεις και τις συνέπειες, αρκεί αυτοί να είναι «εντάξει» απέναντι στα «αφεντικά» όπως πάντα! Και βέβαια να στηρίξουν την απέραντη συμπαράσταση στα Ισραηλιτικά συμφέροντα, που τους εξασφαλίζουν τον Θώκο της εξουσίας!

 Πώς είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να εκλέγουμε πολιτικά πρόσωπα, που θα εξασφαλίζουν υποτίθεται τα συμφέροντά μας, για την ασφάλεια και ευημερία μας, αλλά όταν εκλεγούν στην Βουλή μας απαξιώνουν προς όφελος ξένων συμφερόντων; Τι την θέλουμε μια Βουλή που αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;;;

Γι’ αυτό Συνέλληνες, Έλληνες πολίτες, αδέρφια μας, σηκωθείτε από τους καναπέδες να διώξουμε όλη την κομματική «πλέμπα», που επιχειρεί να γενοκτονήσει την ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με εντολές και οδηγίες από την τάξη της «ελίτ» των παγκοσμιοποιητών, αφού προωθεί αδιαφορώντας για τον λαό που τους εκλέγει, την ατζέντα ΜΟΝΟ των ανθελληνικών σχεδίων. 

Είναι αναγκαίο και επιβεβλημένο για την πραγματική ειρήνη (όπως ευαγγελίζονται οι ανυπόληπτοι πολιτικοί), να ΕΝΩΘΟΥΜΕ όλοι εμείς οι πολίτες στην νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων και να εκθρονίσουμε τα κομματικά «παράσιτα», που μας δυναστεύουν χρόνια τώρα στην πολύπαθη Πατρίδα μας!

ΜΠ


Visited 30 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *