Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ινδία.Τι συμβαίνει με τον πρωθυπουργό της χώρας μας, μήπως ζει σε άλλο σύμπαν;

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, δεν υπάρχει πια. Οι οικονομολόγοι, μας ψήφισαν ως χώρα της χρονιάς του 2023».  Εδώ, τώρα γεννιούνται τα τεράστια ερωτήματα: “Κάποιος μας κάνει πλάκα;”, “Τι λέει;”, “Τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;”, “Πού ζει;”, “Ζει σε άλλο σύμπαν;” 

Η (ΒΙ.ΠΕ) Σερρών, στην διαχείριση, Ινδού μεγαλοεπιχειρηματία επενδυτή! (video)

Η διαχείριση των βιομηχανικών πάρκων της χώρας μας, η δημιουργία των οποίων σκοπό είχε την ομαλή επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης, περνά σε μια εταιρία fundασμα, με μεγαλομέτοχο έναν Ινδό, ο οποίος φυσικά θα κοιτάξει να διασφαλίσει πρωτίστως τα προσωπικά του συμφέροντα.

ΤτΕ: Το παρασκήνιο πίσω από τα εγκαίνια του νέου Θησαυροφυλακίου

Για ποιο λόγο η Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός, ήταν παρών στα εγκαίνια, για να διασφαλίσουν εκ των θεσμικών τους θέσεων που κατέχουν, τα συμφέροντα και τα δίκαια των Ελλήνων πολιτών που εκπροσωπούν;

Αγρότες: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τα τρακτέρ στην Αθήνα

Η συνέχιση των κινητοποιήσεων του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου στην χώρα μας, αλλά και σε ευρύτερη κλίμακα στον Ευρωπαϊκό χώρο, υποδηλώνει την ανάγκη ύπαρξης μιας μακροπρόθεσμης, στρατηγικής, συλλογικής αντιμετώπισης των προβλημάτων επιβίωσης των επαγγελματιών του χώρου, καθώς και δημιουργίας μιας συνεργατικής κουλτούρας στους κόλπους των παραγωγών η οποία θα δώσει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της πρωτογενούς παραγωγής.

E.E: Γιατί αντικατέστησε τις οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούν CFC;

Θα ήμασταν άδικοι, αν υποθέταμε πως όλο αυτό το εγχείρημα δεν είναι τίποτα άλλο, παρά  ένα αξιοσέβαστο “δωράκι”, για τους ‘’κολλητούς’’ βιομήχανους της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Εξουσίας; Οι οποίοι, απ’ ότι φαίνεται θα ωφεληθούν πάνω από 30 δισεκατομμύρια ευρώ από την αντικατάσταση όλων αυτών των συσκευών! 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ξανά στο ‘’κλαρί” η Ελλάδα με το 10τες ομόλογο του Χατζηδάκη

«Σήμερα βγήκαμε στις αγορές να δανειστούμε 4 δισ. ευρώ και οι επενδυτές μάς πρόσφεραν 35 δισ.!» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Βγήκαμε στις αγορές………Μπα! Τι μας λέει ο κύριος Χατζηδάκης;
Και τόσα χρόνια που βγαίναμε στις αγορές με όλες τις κομματικές κυβερνήσεις; Τι έχει γίνει στην οικονομία της χώρας μας; Γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι;

Ο  Κατώτατος  Μισθός & η  Τραγελαφική Αύξηση του 5%

Με  επικοινωνιακά τερτίπια η κυβέρνηση, με επικεφαλής τη νέα υπουργό εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ξεκίνησε τις διαβουλεύσεις σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό του κατώτατου μισθού.
Προσκεκλημένοι, να συμμετέχουν στις διαβουλεύσεις αυτές, τα προεδρεία των κοινωνικών εταίρων, αφενός για να προβάλλει η κυβερνητική ηγεσία ότι, υπολογίζει τη γνώμη και τις θέσεις όλων των εμπλεκομένων φορέων, και αφετέρου βάσει του πίνακα προτάσεων των συμμετεχόντων, να κάνει σαφές, ποιανού τη γνώμη μετράει!

Το Χρηματιστήριο & το “Ελ. Βενιζέλος”: Νέο κεφάλαιο στην ιστορία των ιδιωτικοποιήσεων

Μετά τα λιμάνια και τις μαρίνες, τα κατά τόπους αεροδρόμια, τα δημόσια κτήρια και τις δημόσιες εκτάσεις, τους σιδηροδρόμους, την συρρίκνωση των στρατοπέδων, ήρθε και η σειρά του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Χώρας, να μπει στο Χρηματιστήριο και να χάσει την Εποπτεία και την Διοίκηση του δημοσίου, που τουλάχιστον θα έπρεπε να έχει προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος!

Γαλαντόμος η Κυβέρνηση : Χάρισε 156 εκ. € στην ΑΝΕΚ

Άλλη μια πρόκληση της πολιτικής ηγεσίας αποτελεί η είδηση ότι έγινε διαγραφή χρεών της  εταιρείας ΑΝΕΚ ύψους 156 εκατομμυρίων ευρώ. Και γιατί να μην το κάνουν; Ποιος θα τους εμποδίσει;; Μήπως λογοδοτούν κάπου ή υπολογίζουν συνέπειες; Όλα στα χέρια τους είναι, και το μαχαίρι και το καρπούζι και όλη η καρπουζιά μαζί με το χωράφι.

Σας Ενδιαφέρει Επίσης