Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου: Πετάει στα σκουπίδια την Εθνική Ιστορία κάθε χώρας!

Χαρακτηριστική είναι η αιτιολόγηση του εγχειρήματος αυτού, αφού σύμφωνα με το ίδιο το ψήφισμα «κάθε προσπάθεια για τη διαχείριση της ιστορίας σε πολιτικό επίπεδο καθίσταται δυσχερές και δυνητικά επικίνδυνο εγχείρημα και ότι οι προσπάθειες να καθοριστούν οι τρόποι εορτασμού και ερμηνείας του παρελθόντος αποδεικνύονται πάντα δύσκολες».

Για 270.000 ευρώ, ελέγχεται από την Γαλλική δικαιοσύνη, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων

Βλέπετε αγαπητοί αναγνώστες, ότι το ποσό, δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο και ειδικά για τα οικονομικά μεγέθη της Γαλλίας, που δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας. Ίσως οι λέξεις, σπατάλη, ασυδοσία να έχουν κάποιο νόημα για την Γαλλία, ενώ στην Ελλάδα, οι λέξεις αυτές, χρησιμοποιούνται σαν τίτλος ευγενείας.

Τελικά “λύγισε” η Ουγγαρία στις απειλές της Ε.Ε;

Επανέρχομαι στο φλέγον θέμα της επικαιρότητας, που έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας από τον προϋπολογισμό των κρατών – μελών της ΕΕ. Τις προηγούμενες εβδομάδες, η υπόθεση αυτή έδειχνε να “κολλάει”, εξαιτίας του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, ο οποίος απειλούσε ότι θα ασκήσει βέτο, αφού θεωρούσε άδικη και ασύμφορη για τη χώρα του την απόφαση αυτή.

Η ΕΕ απειλεί με οικονομική καταστροφή την Ουγγαρία!

«H ΕΕ προτίθεται να σαμποτάρει την οικονομία της Ουγγαρίας εάν η Βουδαπέστη μπλοκάρει τη νέα βοήθεια ύψους 50 δις ευρώ προς την Ουκρανία.».Σύμφωνα με πολλούς πολιτικούς αναλυτές, η υπόθεση αυτή αναδεικνύει μεταξύ άλλων, το μεγάλο έλλειμμα Δημοκρατίας που διέπει την Ε.Ε.

Στο ΝΑΤΟ η Σουηδία: Ήξερε τι υπέγραφε ή είχε άγνοια κινδύνου;

Η Σουηδία έκανε τεράστιες υποχωρήσεις για να μετέχει σε έναν οργανισμό, που δεν εκπληρώνει τον καταστατικό του χάρτη … Μήπως βλέπει κάτι, που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε; Πάντως σε περίπτωση, που δεν έχει αντιληφθεί επακριβώς τι εστί ΝΑΤΟ , θα την βοηθήσουμε, προσφέροντας της την ελληνική εμπειρία…

Ιταλία: Δεν θέλουμε συνθετικό φαγητό, θέλουμε να σώσουμε την διατροφή KAI την υγεία μας!

Οι φωνές του ετερόκλητου πλήθους των αγροτών είναι πλέον πάρα πολλές, όπως και τα αιτήματά τους που σημαίνει πως “κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας”.
Το σημαντικότερο εδώ είναι ότι τα προβλήματα που πλήττουν τη γεωργία και την κτηνοτροφία, πλήττουν και τον καθένα από εμάς, αλλά και τις επόμενες γενιές, γιατί στην ουσία μιλάμε για την τροφή μας! Άρα για την υγεία και την ποιότητα ζωής όλων μας.

F16: Μετά την Σουηδία και οι Η.Π.Α υποκύπτουν στον τουρκικό εκβιασμό

Μετά την υποχώρηση της Σουηδίας στις εκβιαστικές απαιτήσεις της Τουρκίας, να τροποποιήσει το Σύνταγμά της και να υιοθετήσει νέο αντιτρομοκρατικό νόμο, κατηγορώντας την ότι υποθάλπει τρομοκράτες -όσον αφορά τους Κούρδους που κατέφυγαν στα εδάφη της- η Τουρκική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε τελικά, την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
Την επόμενη ακριβώς μέρα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν με επιστολή του ζητά την έγκριση της πώλησης των μαχητικών F-16 στην Τουρκία.

Μακρόν & Σόιμπλε: Η γαλλογερμανική φιλία που μας “κόστισε” πολύ ακριβά

«Η Γερμανία έχασε έναν σπουδαίο πολιτικό. Η Ευρώπη έχασε έναν πυλώνα. Η Γαλλία έχασε έναν φίλο», τα λόγια του Μανουέλ Μακρον στην εκδήλωση μνήμης για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Bundestag στην 61η επέτειο της Συνθήκης των Ηλυσίων, έρχονται ως επιβεβαίωση της γαλλογερμανικής φιλίας. Μια φιλία που, αν και έχει περάσει από πολέμους, ίντριγκες και συγκρούσεις, διατηρεί άσβεστη την βασική αρχή των ισχυρών, ‘’Ο πλούτος και το χρήμα δεν έχουν σύνορα και πατρίδα’’.

Το ‘’Μητσοτάκης Show’’ παίχτηκε και στο CNN

Αρχίζει η παράσταση του πρωθυπουργού. Κερδίσαμε λέει τις εκλογές, γιατί … διαχειριστήκαμε το μεταναστευτικό με συγκεκριμένη πολιτική. Αυτό κατάλαβε, μέχρι εκεί φτάνει. Όχι ότι δεν μας καίει αυτό, αλλά έχουμε εξίσου σοβαρά προβλήματα που θα μπορούσε να αναφέρει. Είδατε πόσο ωραία εξαφανίστηκε η τεράστια αποχή των εκλογών; Γαργάρα το έκανε ο συνεντευξιαζόμενος, όπως κι οι όμοιοι του.

Νταβός: Χαρούμενος ο Μητσοτάκης για το 3πλάσιο χρέος! (video)

Διαβάζοντας αυτές τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, δεν ξέρει κάποιος, αν πρέπει να γελάσει, να κλάψει ή να θυμώσει; Kαι σε ποια χώρα αναφέρεται, σίγουρα όχι στην Ελλάδα! Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι πολύ καλή χρονιά για την ελληνική οικονομία.

Σας Ενδιαφέρει Επίσης