Μεγάλη η αντίδραση του απόδημου ελληνισμού, για την μαζική αποστολή email, χωρίς την συγκατάθεση τους, απο την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου,την Ευρωβουλευτή της Ν.Δ.


Γράφει ο Χάρης Δαμίγος

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, έχετε σίγουρα αναρωτηθεί, έχετε σίγουρα συζητήσει, με φίλους, συγγενείς ή ακόμα και με κόσμο που δε γνωρίζετε καλά, τη λέξη: “Όριο”. Τι είναι το όριο; Πότε βάζουμε όρια; Τι γίνεται, όταν κάποιος περνάει τα όρια μας;


Με απλά λόγια: “Όριο είναι ένα σημείο, το οποίο βάζει ο καθένας μας κι ορίζει μέχρι πού μπορεί να αποδεχτεί τις πράξεις, τα λόγια ή τη συμπεριφορά κάποιου άλλου”.
Άρα, στα 2 πρώτα ερωτήματα απαντήσαμε, σωστά; Το 3ο όμως ερώτημα, είναι και το βασικό θέμα του άρθρου μας σήμερα. Εδώ σας θέλω τώρα, να μου πείτε με το χέρι στην καρδιά, τι κάνετε όταν κάποιος/α ξεπερνάει τα όρια σας;


Θα προσπαθήσω να μαντέψω, (αφού διαθέτω και μαντικές ικανότητες πλέον, με τόσα που έχω δει, έχω ακούσει, έχω ζήσει): τον/την παίρνει και τον/την σηκώνει, φωνάζετε δυνατά, βωμολοχείτε, αλλά με τρόπο που ακούγεται σαν ψαλμωδία, ανεβάζετε πίεση και μετά τρέχετε να την ρίξετε; Βρήκα κάτι ή τζάμπα η προσπάθεια; Είμαι σίγουρος ότι κάτι πέτυχα, καθώς είναι οι βασικές μας αντιδράσεις, όταν κάποιοι ξεπερνούν τα όρια μας.


Τα όρια μας, οι φωστήρες των εναλλάξ διορισμένων κυβερνήσεων τα περνάνε κάθε μέρα επί σειρά ετών, αλλά εκεί καμία αντίδραση από εμάς.
Όποτε θέλουν, σε παίρνουν τηλέφωνο όλες οι εταιρείες: οι δικηγορικές, οι εισπρακτικές, οι κινητής τηλεφωνίας, των γκάλοπ… γιατί αυτοί έχουν το τηλέφωνο σας και δεν έχουν όρια. Είναι κάτι σαν τον φράχτη στον Έβρο, που φράχτης μεν, αλλά με πόρτες δε.

Πρώτη φορά όμως υπήρξε μεγάλη αντίδραση, περισσότερο από τον απόδημο Ελληνισμό, ο οποίος “στράβωσε” με την κίνηση της €υρωβουλευτού Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου. Τι το κακό έκανε, η βαφτιστήρα του σχωρεμένου βασιλιά Κωνσταντίνου; Έστειλε μερικά ενημερωτικά email, προβάλλοντας τον εαυτό της, κάτι σαν προεκλογική καμπάνια στους απόδημους Έλληνες, όπου υπάρχουν.
Θα μου πεις: “Πού τα βρήκε τα email;” Θα σου απαντήσω: “Μέσω των εκλογικών καταλόγων του εξωτερικού”. Θα μου πεις: “Ποιός/α τα έδωσε;” Θα σου απαντήσω: “Αυτό ψάχνουν να βρουν και οι συν€υρωβουλευτές της”, αφού τους την έσκασε, η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, που είναι βαφτιστήρα του πρώην βασιλέως βεβαίως-βεβαίως!!!

Το πρόβλημα, αγαπητοί αναγνώστες, είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο φαντάζεστε. Δεν είναι τόσο το πώς βρέθηκαν τα mail, (σας εξήγησα και παραπάνω ότι τα στοιχεία μας ακόμα και τα πιο προσωπικά μας δεδομένα, έχουν γίνει βούτυρο στο ψωμί αυτών που τα θέλουν), αλλά ότι παρακάμφθηκε, κοροϊδεύτηκε και καταπατήθηκε ο νόμος που είναι σε ισχύ, για την αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Εδώ, σας αφήνω να γελάσετε, γιατί θα καταλάβατε ότι ο νόμος αυτός, είναι ξεχειλωμένος όσον αφορά τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, ενώ όσον αφορά τα δικά τους, είναι πολύ αυστηρός.

Το πιο σημαντικό για μένα, είναι η εσωκομματική φαγωμάρα που έχει ξεκινήσει, στο (από)κομμα της Ν.Δ από τους “ρηγμένους” συνοδοιπόρους μεγαλοαγωνισταράδες, €υρωβουλευτές και βουλευτές, αφού η Αννούλα τους έκανε να μοιάζουν ανίκανοι, να καταφέρουν ότι κατάφερε αυτή.

Οι καταγγελίες των απόδημων που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν όλες επώνυμες και θα πάρουν λέει το δρόμο της δικαιοσύνης, όχι στην χώρα μας, αλλά εκεί που αυτοί ζούνε, γιατί στην Ελλάδα η δικαιοσύνη δε λειτουργεί!!! Ε, όχι ρε παιδιά, που το είδατε αυτό; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα…

Επειδή διαγράφηκε η υπόθεση του σκανδάλου Siemens;
Επειδή δεν πλήρωσε κανένας για το χρηματιστήριο και για τις μετέπειτα αυτοχειρίες;
Επειδή παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία για 99 χρόνια;
Επειδή πούλησαν το όνομα “Μακεδονία”;
Επειδή η υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος δεν εξιχνιάστηκε ποτέ;
Επειδή στην Μάνδρα έφταιγαν οι κάτοικοι που την ώρα της βροχής, βγήκαν να πλύνουν τις βεράντες τους;
Επειδή στο Μάτι, την ώρα της φωτιάς, οι άνθρωποι θέλησαν να κατέβουν στην παραλία, όχι λόγω ζέστης, αλλά για να σωθούν;

Άμα με αυτά τα λίγα παραδείγματα βγάλατε το συμπέρασμα ότι δεν έχουμε δικαιοσύνη, τότε, καλά κάνατε, γιατί έτσι είναι.

Αγαπητοί αναγνώστες, για άλλη μια φορά εμείς οι πολίτες βλέπουμε την έπαρση, αλλά και την αλαζονεία των εκάστοτε διορισμένων κυβερνώντων και μη. Δεν υπάρχουν νόμοι, δεν υπάρχουν αξίες, δεν υπάρχει τίποτα που να τους εμποδίζει να πετύχουν το σκοπό τους, όποιος κι αν είναι αυτός.

Η παράνομη χρήση των προσωπικών δεδομένων γίνεται νόμιμη, όταν πρόκειται για προεκλογική καμπάνια και αυτοπροβολή;
Δηλαδή, με τη νέα εκλογική διαδικασία της επιστολικής ψήφου, τι ακριβώς θα γίνει; Θα ψηφίζουν κι οι ανεμιστήρες των γραφείων τους;

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, σας λέω συνέχεια ότι οι νόμοι πρέπει να είναι ίσοι προς όλους και για όλους, χωρίς εξαιρέσεις. Δεν έχουμε ρε παιδιά όλοι την δυνατότητα, να μας έχει λαδώσει πρώην βασιλιάς!

Μην ξεχνάτε ότι στις εκλογές, κανονικά, εκφράζεται η εντολή του πολίτη. Εδώ όμως, εκφράζεται η εντολή που δίνει η Singular Logic, αφού αυτή βγάζει τα αποτελέσματα των υποτιθέμενων εκλογών. Άρα, άμα θες να έχεις τα πραγματικά αποτελέσματα, χωρίς τις singularίστικες παρεμβάσεις, γίνε εκλογικός αντιπρόσωπος, για να ελέγχεις εσύ την διαδικασία.
Αν νομίζετε δε, ότι με την αποχή τους τιμωρείτε, να σας πω πως κάνετε λάθος. Τίποτα απολύτως δεν τους κάνετε, όσο βγαίνουν τα αποτελέσματα από την ιδιωτική εταιρεία Singular.

Στις €υρωεκλογές του 2024, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Πώς; Να είσαι παρών, ως εκλογικός αντιπρόσωπος, να ψηφίσεις τον πολιτικό φορέα που είναι για όλους τους Έλληνες και λέγεται Ελλήνων Συνέλευσις. Μόνο έτσι, θα τελειώσει η έπαρση, η αλαζονεία κι η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σου από τους δυνάστες που λέγονται ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Visited 20 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *