Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στον βωμό της ανάπλασης του Ελληνικού. (Βίντεο)

Στον βωμό της ανάπλασης του Ελληνικού, αυτό το αθλητικό καταφύγιο δόθηκε, για να γίνει η νέα ανάπλαση του Ελληνικού αφήνοντας, χωρίς αθλητικό σπίτι, επαγγελματίες ολυμπιονίκες αθλητές αλλά και ερασιτέχνες. 

Επίδειξη μόδας στο Βρετανικό Μουσείο: Η αδύνατη μνήμη  και η υπεροψία της Μενδώνη

Είναι τόσο υποκριτικό όσο και αντιφατικό, διότι η κυρία Μενδώνη  μόλις λίγα χρόνια πριν,το 2021, έδωσε η ίδια άδεια στον οίκο Dior, για να διοργανώσει πασαρέλα και φωτογράφιση μπροστά στον Παρθενώνα και όχι μόνο. Οι τέσσερις αρχαιολογικοί χώροι που επέτρεψε τη φωτογράφιση πέραν της Ακρόπολης, ήταν  το Ηρώδειο, η Αρχαία Αγορά, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και στην αρχαία Νεμέα.

Άρειος Πάγος: ‘’Παρεξηγήθηκε’’ για το Ευρωπαϊκό Ψήφισμα- καταπέλτη για την Ελλάδα

Έρχεται ο Άρειος Πάγος, που είναι το ανώτατο δικαστήριο της πολιτικής και ποινικής αρχής στην Ελλάδα, να πάρει θέση. Και αντί να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς της για να δει τι ακριβώς συμβαίνει, αφού μέχρι τώρα δεν το είχε πάρει χαμπάρι από μόνη της, … λέμε τώρα …, και να προβεί στις ανάλογες κινήσεις για την πάταξη της διαπλοκής, αυτή, περιορίστηκε μόνο στην απάντηση προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπερασπίζοντας ουσιαστικά την κυβέρνηση

Η (ΒΙ.ΠΕ) Σερρών, στην διαχείριση, Ινδού μεγαλοεπιχειρηματία επενδυτή! (video)

Η διαχείριση των βιομηχανικών πάρκων της χώρας μας, η δημιουργία των οποίων σκοπό είχε την ομαλή επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης, περνά σε μια εταιρία fundασμα, με μεγαλομέτοχο έναν Ινδό, ο οποίος φυσικά θα κοιτάξει να διασφαλίσει πρωτίστως τα προσωπικά του συμφέροντα.

Τζ. Μπάιντεν: Δώστε 200 εκ.$ στην Ελλάδα και θα χαρίσει 2 δις € στην Ουκρανία

Σε επικίνδυνα μονοπάτια, με σοβαρές συνέπειες για την χώρα μας, βαδίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφήνοντας την ανοχύρωτη, καθώς αφοπλίζει την άμυνα  μας από στρατιωτικό εξοπλισμό.

E.E: Γιατί αντικατέστησε τις οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούν CFC;

Θα ήμασταν άδικοι, αν υποθέταμε πως όλο αυτό το εγχείρημα δεν είναι τίποτα άλλο, παρά  ένα αξιοσέβαστο “δωράκι”, για τους ‘’κολλητούς’’ βιομήχανους της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Εξουσίας; Οι οποίοι, απ’ ότι φαίνεται θα ωφεληθούν πάνω από 30 δισεκατομμύρια ευρώ από την αντικατάσταση όλων αυτών των συσκευών! 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Δεν έπεισαν τελικά τους αγρότες τα 10.000 € του Μητσοτάκη

Παρ΄ότι ο Πρωθυπουργός “έβαλε τα δυνατά του” είναι αμφίβολο, αν θα καταφέρει να κατευνάσει τη δίκαιη αγανάκτηση των αγροτών. Μπορεί να φιλοδοξεί, ή να τρέφει αυταπάτες ο ίδιος, ότι θα σταματήσει τη γενίκευση των διαμαρτυριών, αλλά το ποσό των 10000 ευρώ που εξήγγειλε είναι μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό, μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής και της ζημιάς, που υπέστησαν οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς Βαρβιτσιώτη;

Η είδηση της αποχώρησης από την πολιτική του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μας θύμισε τους στίχους του Καβάφη «Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύση». Ένα άκρως ειρωνικό ποίημα γραμμένο το 1900 που είναι ακόμα σήμερα επίκαιρο.

Ο  Κατώτατος  Μισθός & η  Τραγελαφική Αύξηση του 5%

Με  επικοινωνιακά τερτίπια η κυβέρνηση, με επικεφαλής τη νέα υπουργό εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ξεκίνησε τις διαβουλεύσεις σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό του κατώτατου μισθού.
Προσκεκλημένοι, να συμμετέχουν στις διαβουλεύσεις αυτές, τα προεδρεία των κοινωνικών εταίρων, αφενός για να προβάλλει η κυβερνητική ηγεσία ότι, υπολογίζει τη γνώμη και τις θέσεις όλων των εμπλεκομένων φορέων, και αφετέρου βάσει του πίνακα προτάσεων των συμμετεχόντων, να κάνει σαφές, ποιανού τη γνώμη μετράει!

Τι κρύβει η Δημοσκόπηση της GPO;

Δημοσιεύθηκε στον Τύπο δημοσκόπηση της GPO για το star,  σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 20,3 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και  συγκεντρώνει ένα ποσοστό 32,5%, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα  ακολουθούν με τα αντίστοιχα χαμηλότερα ποσοστά τους.

Σας Ενδιαφέρει Επίσης